10/05/2022 10/05/2022 Ατύχημα στην Πατριαρχική Κατοικία είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, που υπέστη κάταγμα στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού σήμερα, 10 Μαΐου 2022. Ο Μακαριώτατος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο UMBAL “Sofiyamed”, όπου και θα του κάνουν επέμβαση. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου, είναι σε σταθερή κατάσταση και προσεύχεται για τα τέκνα...
10 Μαΐου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 20:18

Κάταγμα του μηριαίου οστού υπέστη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Κάταγμα του μηριαίου οστού υπέστη ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Ατύχημα στην Πατριαρχική Κατοικία είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, που υπέστη κάταγμα στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού σήμερα, 10 Μαΐου 2022.

Ο Μακαριώτατος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο UMBAL “Sofiyamed”, όπου και θα του κάνουν επέμβαση.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου, είναι σε σταθερή κατάσταση και προσεύχεται για τα τέκνα της Βουλγαρικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

«Καλούμε τον κλήρο και τον πιστό θεόφιλο λαό να προσευχηθούν για την ταχεία αποκατάστασή του, καθώς και να δεχτούν ως αξιόπιστες τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν μόνο από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας».

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα η αποκατάσταση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων