30/04/2019 30/04/2019 Μέσα σε Αναστάσιμο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα του Πάσχα, στην Ιερά Μονή Μπαχκόβου η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας που φυλάσσεται στη Μονή. Νωρίτερα τελέστηκε στο Καθολικό της μονής Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Βελίκης κ. Σιώνιου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής. Πλήθος πιστών παραβρέθηκε κατά την διάρκεια της λιτανείας από πολλά μέρη της Βουλγαρίας....
30 Απριλίου, 2019 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 11:48

Λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας στη Μονή Μπαχκόβου

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας στη Μονή Μπαχκόβου

Μέσα σε Αναστάσιμο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα του Πάσχα, στην Ιερά Μονή Μπαχκόβου η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας που φυλάσσεται στη Μονή. Νωρίτερα τελέστηκε στο Καθολικό της μονής Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Βελίκης κ. Σιώνιου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής. Πλήθος πιστών παραβρέθηκε κατά την διάρκεια της λιτανείας από πολλά μέρη της Βουλγαρίας. Η λιτάνευση πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε ανάμνηση της θαυματουργικής ευρέσεως της Εικόνας  στην τοποθεσία Kluvia στις αρχές του 18ου αιώνα.

      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων