08/07/2024 08/07/2024 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Βουλγαρία, Ζέλικο Γιόβιτς, είχε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος.  Η επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου. Ο Πρέσβης κ. Γιόβιτς, του οποίου η διπλωματική θητεία λήγει, εξέφρασε το σεβασμό του για τη Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη...
08 Ιουλίου, 2024 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2024 - 17:32

Ο απερχόμενος Πρέσβης της Σερβίας στη Βουλγαρία στον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως

Διαδώστε:
Ο απερχόμενος Πρέσβης της Σερβίας στη Βουλγαρία στον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Βουλγαρία, Ζέλικο Γιόβιτς, είχε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος. 

Η επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Ο Πρέσβης κ. Γιόβιτς, του οποίου η διπλωματική θητεία λήγει, εξέφρασε το σεβασμό του για τη Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαο για όλες τις κοινές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Βουλγαρία και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και των λαών θα παραμείνουν τόσο καλές όσο ποτέ άλλοτε.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχήθηκε στον Πρέσβη καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες και του προσέφερε μια Αγία Γραφή και μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου ως ενθύμια προσευχής και ευλογίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων