Πατριαρχείο Βουλγαρίας
15 Ιουλίου, 2024

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Δανιήλ συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών

Διαδώστε:

Σε συνάντηση στο Μέγαρο της Συνόδου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Δανιήλ δέχθηκε τον Υπουργό Εσωτερικών Καλίν Στογιάνοφ. Ο Υπουργός Στογιάνοφ συνεχάρη τον επικεφαλής της εν Βουλγαρία Ορθόδοξης Εκκλησίας για την εκλογή του και τον ευχαρίστησε που εόρτασε την 145η επέτειο του Υπουργείου Εσωτερικών.

“Είναι σημαντικό για εμάς ότι με αυτή τη χειρονομία δείξατε την εκτίμησή σας για το έργο των υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να μας βοηθάτε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και η σοφία σας θα μας δώσει οδηγίες για δράση”, είπε ο υπουργός Στογιάνοφ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Μελενίκου Γεράσιμος, αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου και ο Επίσκοπος Μπρανίτσης Παχώμιος, Σχολάρχης της Εκκλησιαστικής Σχολής της Σόφιας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Υπουργό Στογιάνοφ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να βοηθήσει και να προστατεύσει όλους τους υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών και του έδωσε την Αγία Γραφή καλώντας τον να την ανοίγει πάντα και να τη διαβάζει για πνευματική υποστήριξη σε καιρούς ανάγκης.

 

Διαδώστε: