03/02/2022 03/02/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικόλαο, στην αίθουσα του θρόνου της Μητροπόλεως, πραγματοποίησε στις 2 Φεβρουαρίου ο νεοδιορισθείς Περιφερειάρχης της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ Βουλγαρίας), κ. Γιορντάν Ιβάνοφ. Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα Παρόντες στη συνάντηση, εκτός από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ήταν ο Δήμαρχος Φιλιππούπολης, Ζντράφκο Ντιμίτροφ, ο Διοικητής της Κοινής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Γιαβόρ...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:54

Ο Περιφερειάρχης της Φιλιππούπολης στον Μητροπολίτη Νικόλαο για ευλογία

Διαδώστε:
Ο Περιφερειάρχης της Φιλιππούπολης στον Μητροπολίτη Νικόλαο για ευλογία

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικόλαο, στην αίθουσα του θρόνου της Μητροπόλεως, πραγματοποίησε στις 2 Φεβρουαρίου ο νεοδιορισθείς Περιφερειάρχης της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ Βουλγαρίας), κ. Γιορντάν Ιβάνοφ.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Παρόντες στη συνάντηση, εκτός από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, ήταν ο Δήμαρχος Φιλιππούπολης, Ζντράφκο Ντιμίτροφ, ο Διοικητής της Κοινής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Γιαβόρ Ματέγιεφ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Φιλιππούπολης, Αλεξάντρ Νταρζίκοφ και ο Εκτελεστικός Διευθυντής στην Οικονομική Ζώνη της περιοχής της βουλγαρικής Θράκης, Πλάμεν Πάντσεφ.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε το σεβασμό του για τη Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία και την ελπίδα ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο θεσμών θα παραμείνουν καλές. Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, ευχήθηκε στον κ. Ιβάνοφ επιτυχή και καρποφόρα εργασία κατά τη θητεία του ως Περιφερειάρχης και του χάρισε μια Αγία Γραφή και μια εικόνα της Παναγίας.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Νικόλαο για τη θερμή υποδοχή και την αρχιερατική ευλογία και δώρισε στον επίσκοπο ένα φωτοαντίγραφο Αγίας Γραφής από την Κωνσταντινούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων