05/04/2022 05/04/2022 Με τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στη Βουλγαρία, Hussein Jalal Oglu Husseinov, συναντήθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Η δεξίωση έγινε στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας και παρέστησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μελενίκου Γεράσιμος (Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) και Μπελογκράντσικ Πολύκαρπος (βοηθός του Πατριάρχη). Ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την...
05 Απριλίου, 2022 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2022 - 16:36

Ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Με τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στη Βουλγαρία, Hussein Jalal Oglu Husseinov, συναντήθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Η δεξίωση έγινε στο κτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας και παρέστησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μελενίκου Γεράσιμος (Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) και Μπελογκράντσικ Πολύκαρπος (βοηθός του Πατριάρχη).

Ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την ευκαιρία της συνάντησης και τον διαβεβαίωσε πως οι σχέσεις μεταξύ Βουλγαρίας και Αζερμπαϊτζάν είναι καλές, καθώς και ότι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκευτική κοινότητα στη χώρα του είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Από την πλευρά του, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Νεόφυτος ευχήθηκε επιτυχία και καλή δουλειά στον Πρέσβη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων