24/11/2020 24/11/2020 Στις 23 Νοεμβρίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας γιορτάζει τη μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο Πατριαρχικός Καθεδρικός Ναός στη Σόφια. Χθες, λοιπόν, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιεγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου και επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του ναού. Στο κήρυγμά του, ο...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 9:37

Πανηγύρισε ο Πατριαρχικός Ναός Aγ. Αλεξάνδρου Νιέφσκι

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Πατριαρχικός Ναός Aγ. Αλεξάνδρου Νιέφσκι

Στις 23 Νοεμβρίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας γιορτάζει τη μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο Πατριαρχικός Καθεδρικός Ναός στη Σόφια.

Χθες, λοιπόν, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιεγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου και επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του ναού.

Στο κήρυγμά του, ο Επίσκοπος Μελενίκου μίλησε για την πίστη, τις πράξεις και την αγία ζωή του ευσεβούς πρίγκιπα Αλέξανδρου Νιέφσκι. Τόνισε, επίσης, ότι σε ημέρες όπως σήμερα πρέπει να εμπιστευόμαστε περισσότερο τον Θεό και να προσευχόμαστε πολύ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων