18/01/2021 18/01/2021 Το Moναστήρι Μπάτσκοβο, ένα από τα μεγαλύτερα και αρχαιότερα Ορθόδοξα μοναστήρια στην Ευρώπη, επισκέφθηκε η Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Βουλγαρίας και Υπουργός Τουρισμού Μαριάννα Νικόλοβα. Το μοναστήρι που ιδρύθηκε το 1083 βρίσκεται στη δεξιά όχθη του Ποταμού Ασένιτσα (ή Τσεπελάρε), 189 χλμ. από τη Σόφια και 10 χλμ. νότια του Ασένοβγκραντ Η κ. Νικόλοβα τόνισε...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 10:06

Στην Ι.Μ. Μπάτσκοβο η υπ. Τουρισμού της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Μπάτσκοβο η υπ. Τουρισμού της Βουλγαρίας

Το Moναστήρι Μπάτσκοβο, ένα από τα μεγαλύτερα και αρχαιότερα Ορθόδοξα μοναστήρια στην Ευρώπη, επισκέφθηκε η Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Βουλγαρίας και Υπουργός Τουρισμού Μαριάννα Νικόλοβα.

Το μοναστήρι που ιδρύθηκε το 1083 βρίσκεται στη δεξιά όχθη του Ποταμού Ασένιτσα (ή Τσεπελάρε), 189 χλμ. από τη Σόφια και 10 χλμ. νότια του Ασένοβγκραντ

Η κ. Νικόλοβα τόνισε τη μεγάλη σημασία του θρησκευτικού αυτού μνημείου για την προσέλκυση τουριστών, επαναλαμβάνοντας της σπουδαιότητα της ενίσχυσης του θρησκευτικού τουρισμού.
Το υπουργείο Τουρισμού της Βουλγαρίας έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον προσκυνηματικό τουρισμό και τις τελευταίες ημέρες η κ.Νικόλοβα επισκέπτεται μοναστήρια και ιστορικούς ναούς της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων