28/11/2023 28/11/2023 Με τον Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Τουρκίας στη Φιλιππούπολη, Korhan Kongeryu, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος.  Η επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Μητροπολιτικού Μεγάρου. Από την πλευρά του ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας εξέφρασε τον σεβασμό του για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, εκφράζοντας την ελπίδα...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 11:06

Στον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως ο νέος Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως ο νέος Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας

Με τον Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Τουρκίας στη Φιλιππούπολη, Korhan Kongeryu, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2023, ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος

Η επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Από την πλευρά του ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας εξέφρασε τον σεβασμό του για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και λαών θα παραμείνουν ισχυρές και δήλωση την καλή πρόθεσή του για κάθε συνεργασία.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος ευχήθηκε στον κ. Kongeryu καλή επιτυχία στην αποστολή του κατά τη διάρκεια της θητείας του και σε ένδειξη σεβασμού αντάλλαξαν δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων