28/02/2020 28/02/2020 Τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ρούμεν Ράντεβ, με αφορμή την επέτειο των 150 ετών από την ίδρυση της Βουλγαρικής Εξαρχίας. Ο Βούλγαρος πρόεδρος αναφέρθηκε στην εξαιρετική σημασία του γεγονότος που συνέβη πριν από 150 χρόνια, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα έθνος που δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν του αλλά είναι...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 12:53

Στον Πατρ. Νεόφυτο ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Νεόφυτο ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας

Τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ρούμεν Ράντεβ, με αφορμή την επέτειο των 150 ετών από την ίδρυση της Βουλγαρικής Εξαρχίας.
Ο Βούλγαρος πρόεδρος αναφέρθηκε στην εξαιρετική σημασία του γεγονότος που συνέβη πριν από 150 χρόνια, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα έθνος που δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν του αλλά είναι έτοιμο να οικοδομήσει και το μέλλον.
Ο Πατριάρχης Νεόφυτος, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην μεγάλη συνεισφορά και θυσία της Εκκλησίας στην διαμόρφωση του βουλγαρικού κράτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων