27/06/2024 27/06/2024 Μετά από πρόσκληση του δημάρχου του δήμου Tundzha, κ. Στάντσο Ντιμιτρόφ Στάβρεφ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο κτίριο του δήμου μεταξύ φορέων της ευρύτερης περιοχής, διευθυντών δημοτικών νηπιαγωγείων και σχολείων με τον Μητροπολίτη Σλίβεν κ. Αρσένιο. Αφορμή για τη συνάντηση εργασίας ήταν η συντήρηση και αποκατάσταση ναών και η ολοκλήρωση των νεόδμητων στην επικράτεια του Δήμου....
27 Ιουνίου, 2024 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2024 - 14:39

Συνάντηση εργασίας Μητροπολίτη Σλίβεν Αρσένιου με φορείς της περιοχής Tundzha

Διαδώστε:
Συνάντηση εργασίας Μητροπολίτη Σλίβεν Αρσένιου με φορείς της περιοχής Tundzha

Μετά από πρόσκληση του δημάρχου του δήμου Tundzha, κ. Στάντσο Ντιμιτρόφ Στάβρεφ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο κτίριο του δήμου μεταξύ φορέων της ευρύτερης περιοχής, διευθυντών δημοτικών νηπιαγωγείων και σχολείων με τον Μητροπολίτη Σλίβεν κ. Αρσένιο.

Αφορμή για τη συνάντηση εργασίας ήταν η συντήρηση και αποκατάσταση ναών και η ολοκλήρωση των νεόδμητων στην επικράτεια του Δήμου. Καθώς και οι επείγουσες εργασίες επισκευής στους ναούς στο χωριό Bolyarsko και στο χωριό Zlatari. Ένα άλλο θέμα συζήτησης ήταν η συγκρότηση θρησκευτικών ομάδων στα σχολεία.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και για όλα τα μέρη, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ετοιμότητά του για βοήθεια και υποστήριξη για την ολοκλήρωση της ανέγερσης των πολλών ναών, καθώς και για την εισαγωγή θεμάτων θρησκείας σε αρκετούς οικισμούς κατόπιν αιτήματος των διευθυντών των σχολείων.

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων