23/12/2021 23/12/2021 Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βελίκης και Ηγούμενο των Ιερών Μονών Τρωιάν και Μπάτσκοβο κ. Σιώνιο δέχθηκε χθες, 22 Δεκεμβρίου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Ηγούμενο για τη φροντίδα που επέδειξε ως προς την αποκατάσταση των δύο παλαιών Ιερών Μονών και ως προς την πνευματική και υλική τους ενίσχυση. Από την πλευρά...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 12:14

Συνάντηση Πατριάρχη Βουλγαρίας-Ηγούμενου Τρωιάν και Μπάτσκοβο

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Βουλγαρίας-Ηγούμενου Τρωιάν και Μπάτσκοβο

Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βελίκης και Ηγούμενο των Ιερών Μονών Τρωιάν και Μπάτσκοβο κ. Σιώνιο δέχθηκε χθες, 22 Δεκεμβρίου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Ηγούμενο για τη φροντίδα που επέδειξε ως προς την αποκατάσταση των δύο παλαιών Ιερών Μονών και ως προς την πνευματική και υλική τους ενίσχυση.

Από την πλευρά του, ο Επίσκοπος Σιώνιος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την πατρική στήριξη και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειές του για την καθιέρωση των δύο μοναστηριών στην πνευματική και κοινωνική ζωή του βουλγάρικου λαού.

Ο Επίσκοπος μετέφερε τις ευχές του στον Βούλγαρο Πατριάρχη για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εκ μέρους των μοναστηριακών αδελφοτήτων και του απηύθυνε πρόσκληση να τους επισκεφθεί.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων