02/05/2019 02/05/2019 Τη μνήμη του Αγίου Προφήτου Ιερεμία τίμησαν με κάθε επισημότητα στη Σόφια. Χθες το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο μοναδικό ναό που είναι αφιερωμένος στον Προφήτη Ιερεμία στη Βουλγαρική επικράτεια, ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολυκάρπου, Βοηθού Επισκόπου του Μητροπολίτη Σόφιας και Πατριάρχη πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου. Ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στο κήρυγμά του...
02 Μαΐου, 2019 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 12:00

Τιμήθηκε η μνήμη του προφήτη Ιερεμία στη Σόφια

Διαδώστε:
Τιμήθηκε η μνήμη του προφήτη Ιερεμία στη Σόφια

Τη μνήμη του Αγίου Προφήτου Ιερεμία τίμησαν με κάθε επισημότητα στη Σόφια. Χθες το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο μοναδικό ναό που είναι αφιερωμένος στον Προφήτη Ιερεμία στη Βουλγαρική επικράτεια, ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολυκάρπου, Βοηθού Επισκόπου του Μητροπολίτη Σόφιας και Πατριάρχη πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου. Ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στο κήρυγμά του στη ζωή και τη δράση του προφήτη καθώς επίσης και μέσα στις κοινωνικές αναταραχές που έζησε στην εποχή του. Τέλος τόνισε πως: “η Ανάσταση του Χριστού θα πρέπει να μας ενισχύει με ελπίδα για την αιώνια ζωή που επιδιώκουμε στον επίγειο βίο μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων