11/01/2021 14/02/2021 Ο προσκυνηματικός τουρισμός έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη της Βουλγαρίας ως τουριστικού προορισμού για ολόκληρο τον χρόνο δήλωσε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βουλγαρίας και υπουργός Τουρισμού Μαριάννα Νικόλοβα. Η κ. Νικόλοβα βρέθηκε χθες Κυριακή 10 Ιανουαρίου στον ναό των “Αγίων Σαράντα Μαρτύρων” στην Σαπαρέβα Μπάνια μαζί με τον δήμαρχο της πόλης Καλίν...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 17:22

Βουλγαρία: “Άνοιγμα” στον προσκυνηματικό τουρισμό

Διαδώστε:
Βουλγαρία: “Άνοιγμα” στον προσκυνηματικό τουρισμό

Ο προσκυνηματικός τουρισμός έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη της Βουλγαρίας ως τουριστικού προορισμού για ολόκληρο τον χρόνο δήλωσε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βουλγαρίας και υπουργός Τουρισμού Μαριάννα Νικόλοβα.

Η κ. Νικόλοβα βρέθηκε χθες Κυριακή 10 Ιανουαρίου στον ναό των “Αγίων Σαράντα Μαρτύρων” στην Σαπαρέβα Μπάνια μαζί με τον δήμαρχο της πόλης Καλίν Γκέλεφ.
Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΒΤΑ, η κ. Νικόλοβα υπογράμμισε ότι τα ιερά προσκυνήματα της χώρας, δεν αποτελούν πόλο έλξης μόνο για τους πιστούς, αλλά και για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την ιστορία της Βουλγαρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων