20/06/2023 20/06/2023 Βραδιά απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Literate Leader 2023» του Συλλόγου Νεολαίας του Πατριαρχείου Γεωργίας «Δαβίδ», στις 15 Ιουνίου, στο κέντρο νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος. Συμμετείχαν ομάδες μαθητών της δέκατης τάξης από 40 σχολεία της Τιφλίδας. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μελετήσουν την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, καθώς και...
20 Ιουνίου, 2023 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 16:31

40 σχολεία της Τιφλίδας συμμετείχαν στην εκστρατεία «Literate Leader 2023» του Συλλόγου Νεολαίας του Πατριαρχείου Γεωργίας

Διαδώστε:
40 σχολεία της Τιφλίδας συμμετείχαν στην εκστρατεία «Literate Leader 2023» του Συλλόγου Νεολαίας του Πατριαρχείου Γεωργίας

Βραδιά απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Literate Leader 2023» του Συλλόγου Νεολαίας του Πατριαρχείου Γεωργίας «Δαβίδ», στις 15 Ιουνίου, στο κέντρο νεολαίας του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος.

Συμμετείχαν ομάδες μαθητών της δέκατης τάξης από 40 σχολεία της Τιφλίδας. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μελετήσουν την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, καθώς και την ιστορία των παγκόσμιων θρησκειών. Ακόμη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες ψυχολόγων για σημαντικά θέματα, να γνωρίσουν άτομα από διαφορετικά επαγγέλματα και να αναπτύξουν τις δραστηριότητες και τις δεξιότητές τους.

Επίσης, οι μαθητές σε συνεργασία με το Σύλλογο ίδρυσαν τους δικούς τους συλλόγους στα σχολεία και μέσα από αυτούς υλοποίησαν διάφορες δραστηριότητες, όπως φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εκπαιδευτική και δημιουργική διαδικασία.

Στο τέλος, οι συμμετέχοντες εξετάστηκαν γραπτώς. Φέτος, η νικήτρια ομάδα του 90ου δημόσιου σχολείου κέρδισε ένα ταξίδι στο Τάο-Κλαργέτι, μια γεωργιανή ιστορική και πολιτιστική περιοχή στη βορειοανατολική Τουρκία.

Όλοι οι συμμετέχοντες, μέσα από την εκστρατεία αυτή εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, και διεύρυναν το φιλικό τους περιβάλλον.

 

Πηγή: patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων