17/03/2020 18/03/2020 Αρχής γενομένης από σήμερα Ιερείς στην Γεωργία, κατόπιν συστάσεως του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία ξεκινούν τον αγιασμό στους δρόμους της Τυφλίδας, αλλά και άλλων πόλεων, στο πλαίσιο των μέτρων για την εξάλειψη της επιδημίας του κορωνοϊού. Όπως αναφέρει στο georgianjournal.ge ιερέας του καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος, κληρικοί θα βγαίνουν στους δρόμους της πρωτεύουσας...
17 Μαρτίου, 2020 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 18:44

Αγιασμός στους δρόμους της Γεωργίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στους δρόμους της Γεωργίας

Αρχής γενομένης από σήμερα Ιερείς στην Γεωργία, κατόπιν συστάσεως του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία ξεκινούν τον αγιασμό στους δρόμους της Τυφλίδας, αλλά και άλλων πόλεων, στο πλαίσιο των μέτρων για την εξάλειψη της επιδημίας του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει στο georgianjournal.ge ιερέας του καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος, κληρικοί θα βγαίνουν στους δρόμους της πρωτεύουσας και θα ευλογούν ραίνοντας με αγιασμό. Επίσης, θα τελούνται ειδικές δεήσεις τρεις φορές την ημέρα.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων