28/05/2019 28/05/2019 Με την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου  στην πόλη Νικόζι εκδήλωση αφιερωμένη στην Ανεξαρτησία της Γεωργίας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Μητροπολίτης  Νικόζης και Τσχινβάλι κ. Ησαΐας, ενώ την διοργάνωση είχε αναλάβει το Πανεπιστήμιο Chanting Church Giorgi Mtatsmindeli. η εκδήλωση περιελάμβανε τραγούδια αφιερωμένα στην απελευθέρωση της Γεωργίας. Νωρίτερα, στον καθεδρικό Ναό της...
28 Μαΐου, 2019 - 20:49

Εκδήλωση για την Ανεξαρτησία της Γεωργίας

Διαδώστε:
Εκδήλωση για την Ανεξαρτησία της Γεωργίας

Με την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου  στην πόλη Νικόζι εκδήλωση αφιερωμένη στην Ανεξαρτησία της Γεωργίας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Μητροπολίτης  Νικόζης και Τσχινβάλι κ. Ησαΐας, ενώ την διοργάνωση είχε αναλάβει το Πανεπιστήμιο Chanting Church Giorgi Mtatsmindeli. η εκδήλωση περιελάμβανε τραγούδια αφιερωμένα στην απελευθέρωση της Γεωργίας. Νωρίτερα, στον καθεδρικό Ναό της πόλης είχε τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ. Ησαΐα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων