09/07/2022 09/07/2022 Η έκθεση «Πατριάρχες της εν Γεωργίας Εκκλησίας» έγινε διαθέσιμη και στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει ιστορικά έγγραφα, χειρόγραφα, φωτογραφίες και άλλα που διατηρούνται στα Εθνικά Αρχεία της χώρας. Επίσης τα αναμνηστικά αντικείμενα των Πατριαρχών, τα οποία σώζονται σε διάφορες ιδιωτικές συλλογές. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην 105η επέτειο της αποκατάστασης της ανεξαρτησίας της αυτοκεφάλου της Εκκλησίας της...
09 Ιουλίου, 2022 - 9:33

Έκθεση «Πατριάρχες της εν Γεωργίας Εκκλησίας» διαθέσιμη και διαδικτυακά

Διαδώστε:
Έκθεση «Πατριάρχες της εν Γεωργίας Εκκλησίας» διαθέσιμη και διαδικτυακά

Η έκθεση «Πατριάρχες της εν Γεωργίας Εκκλησίας» έγινε διαθέσιμη και στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει ιστορικά έγγραφα, χειρόγραφα, φωτογραφίες και άλλα που διατηρούνται στα Εθνικά Αρχεία της χώρας. Επίσης τα αναμνηστικά αντικείμενα των Πατριαρχών, τα οποία σώζονται σε διάφορες ιδιωτικές συλλογές.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην 105η επέτειο της αποκατάστασης της ανεξαρτησίας της αυτοκεφάλου της Εκκλησίας της Γεωργίας, και πραγματοποιείται στο εκθεσιακό περίπτερο των Εθνικών Αρχείων του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Γεωργίας από τις 24 Μαΐου 2022.

Περιλαμβάνει υλικό που απεικονίζει το έργο των πρώτων Πατριαρχών της εν Γεωργίας Εκκλησίας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων