10/07/2023 10/07/2023 Με την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία του συσσιτίου για απόρους το οποίο βρίσκεται στους χώρους του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στη Τιφλίδα. Η παροχή αγάπης προς τον πλησίον είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε ανασταλεί η λειτουργία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου....
10 Ιουλίου, 2023 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2023 - 14:59

Επαναλειτουργεί το συσσίτιο αγάπης στη Τιφλίδα – 150 μερίδες φαγητού καθημερινά σε απόρους

Διαδώστε:
Επαναλειτουργεί το συσσίτιο αγάπης στη Τιφλίδα – 150 μερίδες φαγητού καθημερινά σε απόρους

Με την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία του συσσιτίου για απόρους το οποίο βρίσκεται στους χώρους του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στη Τιφλίδα.

Η παροχή αγάπης προς τον πλησίον είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε ανασταλεί η λειτουργία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου. Η συγκεκριμένη δράση ανακουφίσει καθημερινά δεκάδες ανθρώπους από τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες της γεωργιανής πρωτεύουσας και για τη λειτουργία της συνδράμουν εκτός από τους κληρικούς και εθελοντές.

Η μικρή αυτή παύση λειτουργίας αξιοποιήθηκε έτσι ώστε οι χώροι του συσσιτίου να εξοπλιστούν με σύγχρονα μέσα και να οργανωθούν κατάλληλα έτσι ώστε, σε πρώτο στάδιο, να φιλοξενηθούν περίπου 150 άτομα ημερησίως.

Η υλοποίηση του έργου έγινε με την υποστήριξη φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων