23/11/2020 23/11/2020 Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Αμύνης της Γεωργίας διανεμήθηκαν σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες της χώρας με αφορμή την εορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου βιβλία με την Καινή Διαθήκη με σκοπό την ανύψωση του ηθικού των στρατιωτών.  Η Καινή Διαθήκη είναι προσαρμοσμένη σε μέγεθος για συνθήκες σε πεδίο μάχης, είναι μικρή, συμπαγής και...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 19:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 19:26

Γεωργία: Διένειμαν την Καινή Διαθήκη στους στρατιώτες

Διαδώστε:
Γεωργία: Διένειμαν την Καινή Διαθήκη στους στρατιώτες

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Αμύνης της Γεωργίας διανεμήθηκαν σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες της χώρας με αφορμή την εορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου βιβλία με την Καινή Διαθήκη με σκοπό την ανύψωση του ηθικού των στρατιωτών. 

Η Καινή Διαθήκη είναι προσαρμοσμένη σε μέγεθος για συνθήκες σε πεδίο μάχης, είναι μικρή, συμπαγής και ανθεκτική ενώ το εξώφυλλο είναι καμουφλαρισμένο και αδιάβροχο. Στην αρχή του βιβλίου της Καινής Διαθήκης υπάρχει μια ομιλία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’ ενώ περιλαμβάνει και τον στρατιωτικό όρκο και τον εθνικό ύμνο της Γεωργίας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Αμύνης της Γεωργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων