29/03/2024 29/03/2024 Μαθητές και δάσκαλοι του ιδιωτικού σχολείου της Τιφλίδας “Modern Education Academy” φύτεψαν δέντρα στο όρος Μαχάτα, στο βόρειο τμήμα της Τιφλίδας. Τα δέντρα αποτελούν δωρεάν του Ιδρύματος «Πράσινη Γεωργία» και του Δημόσιου Κολλεγίου Διακοσμητικής Κηπουρικής του Πατριαρχείου Γεωργίας. Σημειώνεται ότι το ίδρυμα «Πράσινη Γεωργία» ιδρύθηκε με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’...
29 Μαρτίου, 2024 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 18:52

Γεωργία: Οικολογικές δράσεις στο όρος Μαχάτα

Διαδώστε:
Γεωργία: Οικολογικές δράσεις στο όρος Μαχάτα

Μαθητές και δάσκαλοι του ιδιωτικού σχολείου της Τιφλίδας “Modern Education Academy” φύτεψαν δέντρα στο όρος Μαχάτα, στο βόρειο τμήμα της Τιφλίδας. Τα δέντρα αποτελούν δωρεάν του Ιδρύματος «Πράσινη Γεωργία» και του Δημόσιου Κολλεγίου Διακοσμητικής Κηπουρικής του Πατριαρχείου Γεωργίας.

Σημειώνεται ότι το ίδρυμα «Πράσινη Γεωργία» ιδρύθηκε με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’ και υλοποιεί δεντροφύτευση σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές, σχολεία, νοσοκομεία, φυλακές και διάφορα άλλα ιδρύματα σε όλη τη χώρα.

Πηγή: patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων