15/09/2023 15/09/2023 Εκπρόσωποι του οργανισμού «House of Diaspora» επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας. Παρευρέθηκαν η επικεφαλής της οργάνωσης κ. Ina Asanidze, ο Επίσκοπος Βορείου Αμερικής και Καναδά κ. Σάββας, και Γεωργιανοί της διασποράς οι οποίοι εργάζονται στην Αμερική, την Τουρκία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Ο Επίσκοπος κ. Σάββας και ο κλήρος έδωσαν στους συμμετέχοντες την ευλογία του...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 15:00

Γεωργιανοί της διασποράς επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
Γεωργιανοί της διασποράς επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας

Εκπρόσωποι του οργανισμού «House of Diaspora» επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας. Παρευρέθηκαν η επικεφαλής της οργάνωσης κ. Ina Asanidze, ο Επίσκοπος Βορείου Αμερικής και Καναδά κ. Σάββας, και Γεωργιανοί της διασποράς οι οποίοι εργάζονται στην Αμερική, την Τουρκία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Ο Επίσκοπος κ. Σάββας και ο κλήρος έδωσαν στους συμμετέχοντες την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’, τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους στις γεωργιανές κοινότητες και εξέφρασαν την ελπίδα ότι οι σχέσεις με τις γεωργιανές ενορίες στο εξωτερικό και τη διασπορά θα εμβαθύνουν περαιτέρω και να μπορέσει να διατηρήσει με επιτυχία το εθνικό πνεύμα.

Από το 2015, ο οργανισμός «House of Diaspora» βραβεύει επιτυχημένους Γεωργιανούς που ζουν στο εξωτερικό, και τους παρέχει στήριξη.

Οι εκπρόσωποι του οργανισμού ευχαρίστησαν για τη συνάντηση, και ανέφεραν ότι προσπαθούν να διατηρήσουν την ενότητα σύμφωνα με όσα προτάσσει η Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων