28/06/2024 28/06/2024 Χαιρετισμό για το 30ο Διεθνές Συνέδριο των Λ’ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η λειτουργική ζωή της Εκκλησίας», το οποίο διεξάγεται στη Βέροια, έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.  Η Εκκλησία της Γεωργίας και ο Μακαριώτατος εκπροσωπούνται στο Συνέδριο από τον Μητροπολίτη Ζουγκδίδι και Τσαΐτσι κ. Γεράσιμο. Στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ο...
28 Ιουνίου, 2024 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 14:34

Γεωργίας Ηλίας προς Μητροπολίτη Βεροίας: “Είστε ακούραστος εργάτης του Θεού”

Διαδώστε:
Γεωργίας Ηλίας προς Μητροπολίτη Βεροίας: “Είστε ακούραστος εργάτης του Θεού”

Χαιρετισμό για το 30ο Διεθνές Συνέδριο των Λ’ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η λειτουργική ζωή της Εκκλησίας», το οποίο διεξάγεται στη Βέροια, έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. 

Η Εκκλησία της Γεωργίας και ο Μακαριώτατος εκπροσωπούνται στο Συνέδριο από τον Μητροπολίτη Ζουγκδίδι και Τσαΐτσι κ. Γεράσιμο. Στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας εύχεται στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα για τη συμπλήρωση 30 ετών Αρχιερωσύνης.

Ο χαιρετισμός του Πατριάρχη Ηλία: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων