27/07/2019 27/07/2019 Ανθρωπιστική δράση πραγματοποιήθηκε στο Σατσχέρε (Γεωργία) με πρωτοβουλία της Κρατικής Υπηρεσίας θρησκευτικών θεμάτων. Στο πλαίσιο της οποίας ο πρόεδρος του οργανισμού Zaza Vashakmadze και το προσωπικό της Υπηρεσίας, απέδωσαν 90 κουτιά ρούχων στο οικοτροφείο του Σατσχέρε. Οι συμμετέχοντες ήταν: ο Μητροπολίτης Σατσχέρε και Τσιατούρα κ. Δανιήλ, η Μονή της Κάβκης και η Μονή των Μητέρων...
27 Ιουλίου, 2019 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2019 - 15:38

Κράτος και Εκκλησία μια “γροθιά” για τους φτωχούς στη Γεωργία

Διαδώστε:
Κράτος και Εκκλησία μια “γροθιά” για τους φτωχούς στη Γεωργία

Ανθρωπιστική δράση πραγματοποιήθηκε στο Σατσχέρε (Γεωργία) με πρωτοβουλία της Κρατικής Υπηρεσίας θρησκευτικών θεμάτων. Στο πλαίσιο της οποίας ο πρόεδρος του οργανισμού Zaza Vashakmadze και το προσωπικό της Υπηρεσίας, απέδωσαν 90 κουτιά ρούχων στο οικοτροφείο του Σατσχέρε. Οι συμμετέχοντες ήταν: ο Μητροπολίτης Σατσχέρε και Τσιατούρα κ. Δανιήλ, η Μονή της Κάβκης και η Μονή των Μητέρων Μητσαμπιέφ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το προσωπικό του οργανισμού ενδιαφέρεται για τα τοπικά οικοτροφεία και τις ανάγκες της εκκλησίας, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η φιλανθρωπική δράση πραγματοποιείται στο Σατσχέρε για τρίτη φορά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων