17/07/2024 17/07/2024 Ο Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορότσκου κ. Σιό, “τοποτηρηής”, “σύνθρονος” του Πατριάρχη Γεωργίας υποδέχθηκε, στις15 Ιουλίου, στην πατριαρχική κατοικία τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Τιφλίδα, κ. Massimiliano d’ Antuono. Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά στους πολιτιστικούς δεσμούς των δύο χωρών και τα σύγχρονα πολιτικά προβλήματα στον κόσμο. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Κοσμήτορας της Θεολογικής...
17 Ιουλίου, 2024 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2024 - 19:17

Ο Μητροπολίτης Σενάκι υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Τιφλίδα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σενάκι υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Τιφλίδα

Ο Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορότσκου κ. Σιό, “τοποτηρηής”, “σύνθρονος” του Πατριάρχη Γεωργίας υποδέχθηκε, στις15 Ιουλίου, στην πατριαρχική κατοικία τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Τιφλίδα, κ. Massimiliano d’ Antuono.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναφορά στους πολιτιστικούς δεσμούς των δύο χωρών και τα σύγχρονα πολιτικά προβλήματα στον κόσμο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Ακαδημίας της Τιφλίδας, Πρωτοπρεσβύτερος Giorgi Zviadadze, και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου, Διάκονος Andria Jagmaidze.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.

Πηγή: sazu.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων