09/05/2019 09/05/2019 Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της πολιτείας της Γεωργίας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας με σκοπό την από κοινού δημιουργία ενός εκπαιδευτικού και μουσειακού κέντρου στο Όρος Μαχάτα, υπεγράφη στο Πατριαρχικό Μέγαρο. Το μνημόνιο υπεγράφη από τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας κ. Μαμούκα Μπαχτάτζε, και τον Πρόεδρος της Εταιρείας “Iveria” κ. Giorgi Tavadze....
09 Μαΐου, 2019 - 9:40

Πατρ. Γεωργίας: Δημιουργία εκπαιδευτικού- μουσειακού κέντρου

Διαδώστε:
Πατρ. Γεωργίας: Δημιουργία εκπαιδευτικού- μουσειακού κέντρου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της πολιτείας της Γεωργίας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας με σκοπό την από κοινού δημιουργία ενός εκπαιδευτικού και μουσειακού κέντρου στο Όρος Μαχάτα, υπεγράφη στο Πατριαρχικό Μέγαρο.

Το μνημόνιο υπεγράφη από τον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας κ. Μαμούκα Μπαχτάτζε, και τον Πρόεδρος της Εταιρείας “Iveria” κ. Giorgi Tavadze.
Τόσο ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας, όσο και ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας εξέφρασαν την ελπίδα ότι σύντομα θα κατασκευαστεί ένα νέο εκπαιδευτικό μουσείακό κέντρο που θα συμβάλει στην πνευματική ανάπτυξη της επόμενης γενιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων