19/08/2019 19/08/2019 Την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τιμά (με το παλαιό ημερολόγιο) η Εκκλησία της Γεωργίας. Στο μήνυμά του ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ.κ. Ηλίας, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος αναφέρθηκε στο μήνυμα της ημέρας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. “Σήμερα σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε...
19 Αυγούστου, 2019 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2019 - 15:56

Πατρ. Ηλίας: “Να μην κυριευτούμε από τις σαρκικές επιθυμίες”

Διαδώστε:
Πατρ. Ηλίας: “Να μην κυριευτούμε από τις σαρκικές επιθυμίες”

Την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τιμά (με το παλαιό ημερολόγιο) η Εκκλησία της Γεωργίας.
Στο μήνυμά του ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας, κ.κ. Ηλίας, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος αναφέρθηκε στο μήνυμα της ημέρας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.
“Σήμερα σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να έρθει η μεταμόρφωση και στους εαυτούς μας. Τίποτα δεν μένει ίδιο, όλα κινούνται, όλα αλλάζουν”, ανέφερε και πρόσθεσε:
“Συντελούνται αλλαγές στο ανθρώπινο πνεύμα, τη φύση και το μυαλό και απαιτείται μεγάλη προσοχή ώστε οι επιθυμίες της σάρκας να μην κυριεύουν τον άνθρωπο”
“Πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ανεβούμε ψηλά και να συναντήσουμε τον Κύριο” κατέληξε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων