12/05/2024 12/05/2024 “Όλοι θέλουμε την ειρήνη, αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να την πετύχουμε, γιατί δεν συμπεριφερόμαστε σωστά, δεν απευθυνόμαστε και δεν λατρεύουμε την πηγή της ειρήνης που είναι η Αγία Τριάδα”. Αυτό τόνισε στο σημερινό του μήνυμα με αφορμή την Κυριακή του Θωμά ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.  Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε για την Αναστάσιμη περίοδο της...
12 Μαΐου, 2024 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2024 - 17:54

Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας: “Όλοι θέλουμε την ειρήνη”

Διαδώστε:
Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας: “Όλοι θέλουμε την ειρήνη”

“Όλοι θέλουμε την ειρήνη, αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να την πετύχουμε, γιατί δεν συμπεριφερόμαστε σωστά, δεν απευθυνόμαστε και δεν λατρεύουμε την πηγή της ειρήνης που είναι η Αγία Τριάδα”. Αυτό τόνισε στο σημερινό του μήνυμα με αφορμή την Κυριακή του Θωμά ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. 

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε για την Αναστάσιμη περίοδο της Εκκλησίας μας με το “Χριστός Ανέστη”, αναφέρθηκε σε έναν από τους πρώτους κήρυκες του Ευαγγελίου στη Γεωργία, τον απόστολο Θωμά, ενώ ζήτησε από όλους και όλες να ενισχύσουν τις προσευχές τους για την χώρας τους και όλο τον κόσμο.

“Αυτή τη στιγμή η χώρα μας διανύει ένα από τα πιο δύσκολα στάδια της ανάπτυξής της. Όλοι θέλουμε την ειρήνη, αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να την πετύχουμε, γιατί δεν συμπεριφερόμαστε σωστά, δεν απευθυνόμαστε και δεν λατρεύουμε την πηγή της ειρήνης που είναι η Αγία Τριάδα”, ανέφερε και υπενθύμισε τον Ύμνο των Τριών Παίδων εν Καμίνω οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις φλόγες βρήκαν την δύναμη και δεν έχασαν την πίστη τους, δοξολογώντας τον Θεό.

“Ας παρακαλέσουμε τον παντοδύναμο Θεό, όπως έσωσε τον Ανανία, τον Αζαρία και τον Μισαήλ από τη μεγαλύτερη δοκιμασία, να σώσει και τη Γεωργία και να μας ευλογήσει με ειρήνη και ενότητα”, ευχήθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων