30/08/2020 30/08/2020 Στην Κοίμηση της Θεοτόκου, την οποία εόρτασαν οι Ορθόδοξοι Γεωργιανοί στις 28 Αυγούστου, αναφέρθηκε σε μήνυμά της η Πρόεδρος της χώρα Σαλομέ Σουραμπισβίλι. Η κ. Σουραμπισβίλι σημειώνει πως “προσευχόμαστε όπως η χάρη της Παναγίας σκεπάζει το λαό της Γεωργίας. Ευχόμαστε η Μητέρα του Θεού να δώσει πνευματική ειρήνη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε τη...
30 Αυγούστου, 2020 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2020 - 11:49

Πρόεδρος Γεωργίας: Η Παναγία να μας δώσει πνευματική ειρήνη

Διαδώστε:
Πρόεδρος Γεωργίας: Η Παναγία να μας δώσει πνευματική ειρήνη

Στην Κοίμηση της Θεοτόκου, την οποία εόρτασαν οι Ορθόδοξοι Γεωργιανοί στις 28 Αυγούστου, αναφέρθηκε σε μήνυμά της η Πρόεδρος της χώρα Σαλομέ Σουραμπισβίλι.

Η κ. Σουραμπισβίλι σημειώνει πως “προσευχόμαστε όπως η χάρη της Παναγίας σκεπάζει το λαό της Γεωργίας. Ευχόμαστε η Μητέρα του Θεού να δώσει πνευματική ειρήνη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε τη βία και την επιθετικότητα στην οποία οδηγούμαστε όταν δεν υπάρχει αυτή”, ενώ κατέληξε “ας σκεπάζει τη νεολαία μας έτσι ώστε να βρούμε τη δύναμη να στηρίξουμε σε κάθε δυσκολία ο ένας τον άλλο”.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η Πρόεδρος της Γεωργίας υπέγραψε αιτήσεις χάριτος για 34 πολίτες που είχαν καταδικαστεί με αφορμή την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Όπως ανέφερε ο Άντζι Κουτσισβίλι, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Προεδρίας της Γεωργίας μεταξύ αυτών ήταν ένα ανήλικος και 8 γυναίκες. “Από τον Δεκέμβριο του 2018 η Πρόεδρος της Γεωργίας χρησιμοποιεί το δικαίωμα αυτό που τις δίνει το Σύνταγμα της χώρας και μέχρι τώρα έχει υπογράψει 91 αιτήσεις χάριτος για συμπολίτες μας”, σημείωσε. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων