23/10/2019 24/10/2019 Επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου της Γεωργίας, με αφορμή την συμπλήρωση  των 10 ετών από την ίδρυση της Γεωργιανής Επισκοπής Βορείου Αμερικής και Καναδά. Τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για τον Καύκασο και την Ανατολική Ευρώπη,Τζορτζ  Κεντ, και ακολούθησε ξεχωριστή συνάντηση με τον Σαμ...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 16:48

Στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ αποστολή του Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ αποστολή του Πατρ. Γεωργίας

Επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου της Γεωργίας, με αφορμή την συμπλήρωση  των 10 ετών από την ίδρυση της Γεωργιανής Επισκοπής Βορείου Αμερικής και Καναδά.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για τον Καύκασο και την Ανατολική Ευρώπη,Τζορτζ  Κεντ, και ακολούθησε ξεχωριστή συνάντηση με τον Σαμ Μπράουνμπακ, Πρέσβη των ΗΠΑ αρμόδιο για τις Θρησκευτικές Ελευθερίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων