21/11/2019 21/11/2019 Τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία επισκέφθηκε τη Τρίτη 19 Νοεμβρίου ο Γάλλος Πρέσβης στη Γεωργία .  Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε τον Γάλλο διπλωμάτη για την επίσκεψη του και αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει η Γαλλία για την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας, αλλά και στους φιλικούς δεσμούς που συνδέουν τους δυο λαούς. “Η χώρα μας έχει μια...
21 Νοεμβρίου, 2019 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019 - 9:28

Στους δεσμούς με τη Γαλλία αναφέρθηκε ο Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Στους δεσμούς με τη Γαλλία αναφέρθηκε ο Πατρ. Γεωργίας

Τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία επισκέφθηκε τη Τρίτη 19 Νοεμβρίου ο Γάλλος Πρέσβης στη Γεωργία . 

Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε τον Γάλλο διπλωμάτη για την επίσκεψη του και αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει η Γαλλία για την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας, αλλά και στους φιλικούς δεσμούς που συνδέουν τους δυο λαούς.

“Η χώρα μας έχει μια πολύ στενή σχέση με τη Γαλλία καθώς αυτή αποτέλεσε τη νέα πατρίδα για αρκετούς γεωργιανούς κατά τα δύσκολα χρόνια του αθεϊστικού διωγμού” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από τη πλευρά του ο κ. Πρέσβης τόνισε πως η Γαλλία θα είναι πάντα εταίρος και υποστηρικτής της Γεωργίας, ενώ εξέφρασε και τον εντυπωσιασμό του από την πρώτη επαφή που είχε με τις παραδόσεις και τα ήθη της Γεωργίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων