02/07/2024 03/07/2024 Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας για την «αξιέπαινη επίδοση» της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, εκφράζει ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Σε συγχαρητήριο μήνυμα του ο Μακαριώτατος αναφέρει: «Συγχαίρουμε θερμά την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας, τους προπονητές, όλους τους Γεωργιανούς και τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό για...
02 Ιουλίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2024 - 0:30

Συγχαρητήρια Πατριάρχη Ηλία στην Εθνική Γεωργίας για την πορεία στο Euro 2024

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Πατριάρχη Ηλία στην Εθνική Γεωργίας για την πορεία στο Euro 2024

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας για την «αξιέπαινη επίδοση» της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, εκφράζει ο Μακαριώτατος Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’.

Σε συγχαρητήριο μήνυμα του ο Μακαριώτατος αναφέρει:

«Συγχαίρουμε θερμά την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας, τους προπονητές, όλους τους Γεωργιανούς και τους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό για την αξιέπαινη επίδοση της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτό το επίτευγμα πραγματικά κυριάρχησε σε ολόκληρη τη χώρα και έφερε ιδιαίτερη χαρά σε ολόκληρο το έθνος, πρώτα απ ‘όλα, επειδή η Γεωργία παρουσιάστηκε με αξιοπρέπεια στον κόσμο κερδίζοντας τον σεβασμό εκπροσώπων από διαφορετικές χώρες.

Συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχές στους αγαπημένους μας ποδοσφαιριστές.

Ο Θεός να ευλογεί τον καθένα από εσάς.

Ο Θεός να μας χαρίζει ενότητα και άλλες σημαντικές νίκες για τη χώρα.»

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γεωργίας έφτασε μέχρι τη φάση των «16» της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 που διεξάγεται στη Γερμανία, όπου ηττήθηκε με 4-1 από την Ισπανία, ένα από τα φαβορί, πραγματοποιώντας ωστόσο αξιόλογες εμφανίσεις στη διοργάνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων