09/07/2024 09/07/2024 Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ Ηλίας, εξ αφορμής της εκλογής του Μακαριωτάτου κ.κ. Δανιήλ, από Μητροπολίτη Βιδινίου, σε Μητροπολίτη Σόφιας και Πατριάρχη πάσης Βουλγαρίας, εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα. “Δεχτείτε τα εγκάρδια συγχαρητήριά μας για την εκλογή σας στον Πατριαρχικό θρόνο της Βουλγαρίας […]. Είναι μεγάλη τιμή και ο πιο βαρύς σταυρός, αλλά ο Θεός θα σας δώσει...
09 Ιουλίου, 2024 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 20:02

Συγχαρητήρια του Πατριάρχη Γεωργίας προς τον νεοεκλεγέντα Πατριάρχη Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια του Πατριάρχη Γεωργίας προς τον νεοεκλεγέντα Πατριάρχη Βουλγαρίας

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ Ηλίας, εξ αφορμής της εκλογής του Μακαριωτάτου κ.κ. Δανιήλ, από Μητροπολίτη Βιδινίου, σε Μητροπολίτη Σόφιας και Πατριάρχη πάσης Βουλγαρίας, εξέδωσε συγχαρητήριο μήνυμα.

“Δεχτείτε τα εγκάρδια συγχαρητήριά μας για την εκλογή σας στον Πατριαρχικό θρόνο της Βουλγαρίας […]. Είναι μεγάλη τιμή και ο πιο βαρύς σταυρός, αλλά ο Θεός θα σας δώσει τη δύναμη να ξεπεράσετε τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές προκλήσεις. Ζητώ τη μεσιτεία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, να μεσολαβήσουν για εσάς ενώπιον του Θεού, ώστε να ολοκληρώσετε την πατρική σας κλήση με ειρήνη, ενότητα και αγάπη προς  δόξα Θεού, υπηρετώντας την Αγία Εκκλησία στη Βουλγαρία και την Παγκόσμια Ορθοδοξία”, αναφέρει στο συγχαρητήριο μήνυμα ο Μακαριώτατος κ.κ. Ηλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων