28/12/2019 28/12/2019 Με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στη Γεωργία Dursun Hasanov συναντήθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και τόνισαν και τις φιλικές σχέσεις που είχε θεμελιώσει και ο...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2019 - 15:44

Συνάντηση του Πατρ. Γεωργίας με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατρ. Γεωργίας με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν

Με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στη Γεωργία Dursun Hasanov συναντήθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και τόνισαν και τις φιλικές σχέσεις που είχε θεμελιώσει και ο πρώην Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Heydar Aliyev, ενώ ο Πρέσβης ευχήθηκε και για την επέτειο της ενθρόνισης του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Πατριάρχης Γεωργίας τόνισε τη φιλική στάση, τη φροντίδα και την προσοχή και του νυν Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ilham Aliyev στον Γεωργιανό λαό και εξέφρασε την εκτίμησή του για τα έργα που υλοποιήθηκαν στη Γεωργία με την πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου Mehriban Aliyeva (Μεχριμπάν Αλίεβα).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων