23/10/2023 23/10/2023 Η 68η ομαδική βάπτιση νηπίων τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδoς στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.  Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο Γεωργίας περίπου 800 παιδιά έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα και προστέθηκαν στην μακρά λίστα που πλέον αριθμεί 47.000 βαπτίσεις με την ευλογία του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία, ο οποίος ευχήθηκε στους νεοφώτιστους, στους γονείς και στους συγγενείς....
23 Οκτωβρίου, 2023 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2023 - 19:33

Τιφλίδα: Η 68η ομαδική βάπτιση νηπίων στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος

Διαδώστε:
Τιφλίδα: Η 68η ομαδική βάπτιση νηπίων στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος

Η 68η ομαδική βάπτιση νηπίων τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδoς στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα. 

Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο Γεωργίας περίπου 800 παιδιά έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα και προστέθηκαν στην μακρά λίστα που πλέον αριθμεί 47.000 βαπτίσεις με την ευλογία του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία, ο οποίος ευχήθηκε στους νεοφώτιστους, στους γονείς και στους συγγενείς.

“Ο Θεός να ευλογεί αυτούς που βαφτίζονται σήμερα. Ο Θεός να έχει καλά τους γονείς και τα μέλη της οικογένειάς τους. Είθε το έλεος του Κυρίου να είναι επάνω σας με τη χάρη και την αγάπη του για την ανθρωπότητα, τώρα και για πάντα και στους αιώνες των αιώνων”, ευχήθηκε ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

 

Πηγή: patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων