12/05/2022 12/05/2022 Με αφορμή την Ημέρα Προστασίας της Οικογενειακής Αγνότητας και Δύναμης, που εορτάζεται στις 17 Μαΐου, η εικόνα της Παναγίας της Θεοτόκου του Ατσκούρι θα μεταφερθεί στην Τιφλίδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κασβέτι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει λιτανεία με ιερές εικόνες προς τη Μητέρα Εκκλησία της Σιών. Θα γίνει παράκληση και θα αναγνωσθεί δέηση...
12 Μαΐου, 2022 - 18:31

Το Πατριαρχείο Γεωργίας για την Ημέρα Προστασίας της Οικογενειακής Αγνότητας

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας για την Ημέρα Προστασίας της Οικογενειακής Αγνότητας

Με αφορμή την Ημέρα Προστασίας της Οικογενειακής Αγνότητας και Δύναμης, που εορτάζεται στις 17 Μαΐου, η εικόνα της Παναγίας της Θεοτόκου του Ατσκούρι θα μεταφερθεί στην Τιφλίδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κασβέτι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει λιτανεία με ιερές εικόνες προς τη Μητέρα Εκκλησία της Σιών.

Θα γίνει παράκληση και θα αναγνωσθεί δέηση τόσο για την Ημέρα Προστασίας της Οικογενειακής Αγνότητας και Δύναμης όσο και για την ειρήνη στη Γεωργία, την Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο.

“Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι ο μεγαλύτερος πόνος μας είναι οι εχθροπραξίες που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία. Ο πόλεμος είναι τρομερός. Θυσιάζει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, θυσιάζει την ευτυχία της οικογένειας”, αναφέρει δελτίο Τύπου του Πατριαρχείου Γεωργίας.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα την οικογένεια και την ειρήνη στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού της Σιών.

“Μια δυνατή οικογένεια αποτελεί προϋπόθεση για τη δύναμη της χώρας!”, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων