04/08/2023 04/08/2023 Καθημερινές είναι οι επισκέψεις στα Πανάγια Προσκυνήματα στην Ιερουσαλήμ με τους επισκέπτες να λαμβάνουν την ευλογία του Πατριάρχη κ.κ. Θεοφίλου. Μετά τη συνάντηση που είχε χθες, Πέμπτη 3 Αυγούστου, με αντιπροσωπεία της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Μακαριώτατος δέχθηκε διακοσιαμελή ομάδα Ρώσων προσκυνητών υπό τον Μητροπολίτη Μάρκο και δύο Επισκόπους της Ρωσικής Ορθοδόξου...
04 Αυγούστου, 2023 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2023 - 11:12

200 Ρώσοι προσκυνητές επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
200 Ρώσοι προσκυνητές επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Καθημερινές είναι οι επισκέψεις στα Πανάγια Προσκυνήματα στην Ιερουσαλήμ με τους επισκέπτες να λαμβάνουν την ευλογία του Πατριάρχη κ.κ. Θεοφίλου.

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες, Πέμπτη 3 Αυγούστου, με αντιπροσωπεία της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Μακαριώτατος δέχθηκε διακοσιαμελή ομάδα Ρώσων προσκυνητών υπό τον Μητροπολίτη Μάρκο και δύο Επισκόπους της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας της πρώην Διασποράς με τους οποίους και συνομίλησε.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ευλόγησε τους προσκυνητές η οποία έφτασαν στους Αγίους Τόπους από τις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Γαλλία και εν συνεχεία τους ευχήθηκε με αφορμή την εορτή της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής της ισαποστόλου η οποία θα τιμηθεί πανηγυρικά στην εν Γεσθημανή Ιερά Μονήν της Ρωσικής Εκκλησίας, στην οποία θα παραστεί και ο όμιλος προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων