31/08/2022 31/08/2022 Αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, υπό τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Θεόφιλο Γ΄, επισκέφθηκε χθες τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως μαζί με τον επικεφαλής του Τάγματος των Φραγκισκανών και τον Αρχιεπίσκοπο Sevan Gharibian εκ μέρους των Αρμενίων.   Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Τον Μάιο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος με τους εκπροσώπους των άλλων δύο θρησκευτικών κοινοτήτων είχαν υπογράψει...
31 Αυγούστου, 2022 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2022 - 13:10

Αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στον Πανάγιο Τάφο για τις εργασίες

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στον Πανάγιο Τάφο για τις εργασίες

Αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, υπό τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Θεόφιλο Γ΄, επισκέφθηκε χθες τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως μαζί με τον επικεφαλής του Τάγματος των Φραγκισκανών και τον Αρχιεπίσκοπο Sevan Gharibian εκ μέρους των Αρμενίων.  

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Τον Μάιο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος με τους εκπροσώπους των άλλων δύο θρησκευτικών κοινοτήτων είχαν υπογράψει συμφωνία για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Ιερό Κουβούκλιο και τη Ροτόντα πέριξ του Παναγίου Τάφου. Χθες το απόγευμα, μετέβησαν όλοι μαζί στον Ναό της Αναστάσεως, προκειμένου να εξετάσουν από κοντά τρία δείγματα πατώματος, για να διαλέξουν ποιο θα αντικαταστήσει το υπάρχον.

Φωτογραφίες: Heba Hrimat

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων