31/08/2023 31/08/2023 Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος απένειμε στον αφυπηρετούντα Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελο Βλιώρα, Ειδικό Μετάλλιο, κοπέν επί τη ανακαινίσει του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου κατά το έτος 2017. Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βλιώρα για την υποστήριξη του στο  Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην εκπροσώπηση της...
31 Αυγούστου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023 - 18:52

Απονομή ειδικού Μεταλλίου στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Απονομή ειδικού Μεταλλίου στον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος απένειμε στον αφυπηρετούντα Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Ευάγγελο Βλιώρα, Ειδικό Μετάλλιο, κοπέν επί τη ανακαινίσει του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου κατά το έτος 2017.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βλιώρα για την υποστήριξη του στο  Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην εκπροσώπηση της πατρίδος Ελλάδος από τις Βρυξέλλες στην Ευρωπαική Ένωση.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων