03/05/2022 03/05/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλος, παρουσία του κ. Γιούσεφ Νάσερ, της συζύγου και του υιού του και Αγιοταφιτών Πατέρων ετίμησε χθες, Δευτέρα, 19 Απριλίου/2 Μαΐου 2022, δια του παρασήμου του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου τον κ. Admon Faraj, παρουσία της συζύγου του, για την πολύ σημαντική οικονομική  προσφορά του στην...
03 Μαΐου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2022 - 21:46

Απονομή παρασήμου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Απονομή παρασήμου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλος, παρουσία του κ. Γιούσεφ Νάσερ, της συζύγου και του υιού του και Αγιοταφιτών Πατέρων ετίμησε χθες, Δευτέρα, 19 Απριλίου/2 Μαΐου 2022, δια του παρασήμου του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου τον κ. Admon Faraj, παρουσία της συζύγου του, για την πολύ σημαντική οικονομική  προσφορά του στην ανέγερση του ιερού ναού των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κοινότητα του Κουφρ Σμέα της περιοχής Άκκρης Πτολεμαΐδος της δικαιοδοσίας του Πατριαρχείου.

Αφού ζήτησε τις ευχές του Μακαριωτάτου ο κ. Admon Faraj αναχώρησε μετά των συνοδευόντων αυτόν για την προσκύνηση στον Πανάγιο Τάφο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων