19/10/2023 19/10/2023 Ειρηνική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, στη Βηθλεέμ, τον τόπο της κατά σάρκα γεννήσεως του Ιησού Χριστού, τον τόπο όπου ακούστηκε το “επί γης ειρήνη”, ένα μήνυμα το οποίο αγνοούν όσοι ακολουθούν την οδό του πολέμου. Στην ειρηνική διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των θρησκευτικών κοινοτήτων, έλαβε μέρος ο Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτος, Πατριαρχικός Επίτροπος εν Βηθλεέμ. Αίτημα...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 10:42

Ειρηνική διαμαρτυρία στη Βηθλεέμ παρουσία του Μητροπολίτη Διοκαισαρείας Βενεδίκτου

Διαδώστε:
Ειρηνική διαμαρτυρία στη Βηθλεέμ παρουσία του Μητροπολίτη Διοκαισαρείας Βενεδίκτου

Ειρηνική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, στη Βηθλεέμ, τον τόπο της κατά σάρκα γεννήσεως του Ιησού Χριστού, τον τόπο όπου ακούστηκε το “επί γης ειρήνη”, ένα μήνυμα το οποίο αγνοούν όσοι ακολουθούν την οδό του πολέμου.

Στην ειρηνική διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των θρησκευτικών κοινοτήτων, έλαβε μέρος ο Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτος, Πατριαρχικός Επίτροπος εν Βηθλεέμ.

Αίτημα των συμμετεχόντων στην διαμαρτυρία ήταν η παύση του πολέμου και των βιαιοτήτων έναντι του Παλαιστινιακού λαού και του λαού της Γάζας και η άμεση επικράτηση της ειρήνης για το κοινό καλό της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων