22/04/2024 23/04/2024 Δύο επισκέψεις δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024. Αρχικά ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον προσφάτως χειροτονηθέντα υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού διάκονο και Πρεσβύτερο π. Μάρκον Νίρμαν με την συνοδεία της Πρεσβυτέρας και των θυγατέρων αυτού, καθώς και του μοναχού Ειρηνάρχου, Επιστάτου της Ιεράς Μονής Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων...
22 Απριλίου, 2024 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 21:59

Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Δύο επισκέψεις δέχθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Αρχικά ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον προσφάτως χειροτονηθέντα υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού διάκονο και Πρεσβύτερο π. Μάρκον Νίρμαν με την συνοδεία της Πρεσβυτέρας και των θυγατέρων αυτού, καθώς και του μοναχού Ειρηνάρχου, Επιστάτου της Ιεράς Μονής Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Καπερναούμ.

Ο Μακαριώτατος ευλόγησε τον νεοχειροτονηθέντα ιερέα, και του απένειμε σταυρό Ιερέως, ευχόμενος την άνωθεν ενίσχυση για την εξάσκηση του ποιμαντικού έργου του στη Ρωσόφωνη Κοινότητα του Πατριαρχείου.

Ακολούθως ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε τον εν Κανά της Γαλιλαίας, στην οποία είχε διατελέσει ο ίδιος Ηγούμενος, τον κ. Issa Ghrayyeb με τη συνοδεία του υιού του, τους οποίους ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων ευλόγησε και ευχήθηκε καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Άγιο Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων