15/10/2024 15/10/2024 Την Δευτέραν, 14 Οκτωβρίου 2024, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε τον Φραγκισκανό Ιερομόναχο π. Ντομπρομήρ, υπεύθυνο στο έργο ανακαινίσεως του δαπέδου του Ναού της Αναστάσεως και συζήτησαν θέματα αφορώντα την πρόοδο των εργασιών αυτών. Επίσης, δέχθηκε τον κ. Σεζάρ Μαρτζήε και τον κ. Joel Lemovitz, Πρόεδρο της Επιτροπής Πληθυσμού του Υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων...
15 Οκτωβρίου, 2024 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2024 - 13:29

Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Διαδώστε:
Επισκέψεις στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο

Την Δευτέραν, 14 Οκτωβρίου 2024, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος δέχθηκε τον Φραγκισκανό Ιερομόναχο π. Ντομπρομήρ, υπεύθυνο στο έργο ανακαινίσεως του δαπέδου του Ναού της Αναστάσεως και συζήτησαν θέματα αφορώντα την πρόοδο των εργασιών αυτών.

Επίσης, δέχθηκε τον κ. Σεζάρ Μαρτζήε και τον κ. Joel Lemovitz, Πρόεδρο της Επιτροπής Πληθυσμού του Υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων του Ισραήλ, ο οποίος υπεύθυνος χορηγήσεων αδειών διαμονής στους Αγιοταφίτες Πατέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων