24/08/2024 24/08/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος παρουσία του του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα Δημητρίου Αγγελοσοπούλου, του Φαίδωνος Κυδωνιάτου και του ηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτη  π. Χριστοδούλου επισκέφθηκε σήμερα την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Ιερουσαλήμ. Σκοπός της επίσκψης αυτής του Μακαριωτάτου ήταν η επιτήρηση των επιτελουμένων σημαντικών συντηρητικών εργασιών χώρων της...
24 Αυγούστου, 2024 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2024 - 14:35

Επίσκεψη του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Ιερουσαλήμ

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στην Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Ιερουσαλήμ

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος παρουσία του του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα Δημητρίου Αγγελοσοπούλου, του Φαίδωνος Κυδωνιάτου και του ηγουμένου της Μονής Αρχιμανδρίτη  π. Χριστοδούλου επισκέφθηκε σήμερα την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Ιερουσαλήμ.

Σκοπός της επίσκψης αυτής του Μακαριωτάτου ήταν η επιτήρηση των επιτελουμένων σημαντικών συντηρητικών εργασιών χώρων της Μονής και κυρίως χώρων της βιβλιοθήκης της ιστορικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού.

Τις εργασίες επιβλέπει και έχει την επιμέλεια ο συντηρητής κ. Σταύρος Ανδρέου και τη χορηγία ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.

Μέσω της χορηγίας αυτής κατεσκευάσθησαν νέες σιδηρές κυλιόμενες προθήκες για την τοποθέτηση πολλών εκ των βιβλίων και παλαιτύπων της σπουδαίας βιβλιοθήκης του Τιμίου Σταυρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων