14/08/2023 14/08/2023 Τον εορτάζοντα Γέροντα Ευδόκιμο, τον πνευματικό της Ιεράς Λαύρας Αγίου Σάββα του Καθηγητού της Ερήμου της Ιουδαίας, προκειμένου να του ευχηθούν επισκέφθηκαν χθες ο Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτος, Πατριαρχικός Επίτροπος της Βηθλεέμ, μαζί με αγιοταφίτες. Μετά τις ευχές και το προσκύνημα στη λάρνακα του Αγίου Σάββα ο Γέροντας Ευδόκιμος ο οποίος αγωνίζεται καθημερινά για τα...
14 Αυγούστου, 2023 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2023 - 8:13

Ευχές στον πνευματικό της Λαύρας του Αγίου Σάββα, Γέροντα Ευδόκιμο

Διαδώστε:
Ευχές στον πνευματικό της Λαύρας του Αγίου Σάββα, Γέροντα Ευδόκιμο

Τον εορτάζοντα Γέροντα Ευδόκιμο, τον πνευματικό της Ιεράς Λαύρας Αγίου Σάββα του Καθηγητού της Ερήμου της Ιουδαίας, προκειμένου να του ευχηθούν επισκέφθηκαν χθες ο Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτος, Πατριαρχικός Επίτροπος της Βηθλεέμ, μαζί με αγιοταφίτες.

Μετά τις ευχές και το προσκύνημα στη λάρνακα του Αγίου Σάββα ο Γέροντας Ευδόκιμος ο οποίος αγωνίζεται καθημερινά για τα πανάγια προσκυνήματα στους Αγίους Τόπους, προσέφερε εόρτιο κέρασμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων