09/01/2024 09/01/2024 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ, τελέστηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2023/8 Ιανουαρίου 2024, Θεία Λειτουργία για την εορτή της Συνέξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και τη μνήμη των Ποιμένων, στο Χωριό των Ποιμένων στην ομώνυμη Ιερά Μονή.  Σειλλειτούργησαν ο Αρχιμανδρίτης Φιλούμενος, ο Πνευματικός της Μονής του Αγίου Σάββα Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος, ο Ηγούμενος π. Ιγνάτιος,...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2024 - 13:54

Η εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Ποιμένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Ποιμένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ, τελέστηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2023/8 Ιανουαρίου 2024, Θεία Λειτουργία για την εορτή της Συνέξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και τη μνήμη των Ποιμένων, στο Χωριό των Ποιμένων στην ομώνυμη Ιερά Μονή.

Σειλλειτούργησαν ο Αρχιμανδρίτης Φιλούμενος, ο Πνευματικός της Μονής του Αγίου Σάββα Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος, ο Ηγούμενος π. Ιγνάτιος, Αραβόφωνοι Πρεσβύτεροι των περιοχών Μπεϊτ Σαχούρ και Μπετζάλλας, και ο Ιεροδιάκονος π. Ευλόγιος.

Η εορτή τιμήθηκε με κατάνυξη και όχι με πανηγυρικό τρόπο, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας.

Μετά την Θεία Λειτουργία ακολούθησε κέρασμα στο ηγουμενείο από τον ανακαινιστή και φιλότιμο ηγούμενο της Μπετζάλλας και ηγουμένου της εν λόγω Μονής Αρχιμανδρίτη π. Ιγνάτιο. Εν συνεχεία ο Ηγούμενος π. Ιγνάτιος παρέθεσε εόρτιο τράπεζα στο εστιατόριο Αλ Χακούρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων