07/03/2022 07/03/2022 Το απόγευμα της Κυριακής, 21ης Φεβρουαρίου / 6ης Μαρτίου 2022, εν όψει της προκειμένης ενάρξεως της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τελέσθηκε ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Ιεροσόλυμα, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Πέλλης κ. Φιλουμένου ο οποίος ανέγνωσε και τη Συγχωρητική Ευχή. Ωσαύτως, την ίδια ημέρα ανεγνώσθη το Μικρόν...
07 Μαρτίου, 2022 - 10:33

Η Συγχωρητική Ευχή στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Η Συγχωρητική Ευχή στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Το απόγευμα της Κυριακής, 21ης Φεβρουαρίου / 6ης Μαρτίου 2022, εν όψει της προκειμένης ενάρξεως της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τελέσθηκε ο Κατανυκτικός Εσπερινός στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Ιεροσόλυμα, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Πέλλης κ. Φιλουμένου ο οποίος ανέγνωσε και τη Συγχωρητική Ευχή.

Ωσαύτως, την ίδια ημέρα ανεγνώσθη το Μικρόν Απόδειπνο στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου στο τέλος ανεγνώσθη η Συγχωρητική Ευχή από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και ακολούθησε ο αδελφικός ασπασμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων