21/11/2019 21/11/2019 Κάλεσμα προς τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, προκειμένου να συζητήσουν για την ενότητα της Εκκλησίας, όπως είπε χαρακτηριστικά, απηύθυνε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος από τη Μόσχα που βρίσκεται αυτές τις ημέρες. «Θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε, στο σπίτι μας ως Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, τους αδελφούς μας, Προκαθήμενους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, να συγκεντρωθούμε σε πνεύμα αδελφικής κοινωνίας...
21 Νοεμβρίου, 2019 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019 - 19:31

“Να διαβουλευτούμε για τη διατήρηση της ενότητας”

Διαδώστε:
“Να διαβουλευτούμε για τη διατήρηση της ενότητας”

Κάλεσμα προς τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, προκειμένου να συζητήσουν για την ενότητα της Εκκλησίας, όπως είπε χαρακτηριστικά, απηύθυνε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος από τη Μόσχα που βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

«Θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε, στο σπίτι μας ως Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, τους αδελφούς μας, Προκαθήμενους των Ορθοδόξων Εκκλησιών, να συγκεντρωθούμε σε πνεύμα αδελφικής κοινωνίας ώστε να διαβουλευτούμε για τη διατήρηση της ενότητάς μας στην Ευχαριστιακή κοινωνία” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων.

Πρόκειται για μία νέα εξέλιξη που θα συζητηθεί έντονα στους εκκλησιαστικούς κύκλους ενώ αναμένεται να φανεί ποιές εκκλησίες θα ανταποκριθούν στο εν λόγω κάλεσμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων