04/01/2024 04/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος  υποδέχθηκε χθες την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ιορδανία Ειρήνη Ρήγα, ΠΥΒ΄. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Πρέσβη καλή διαμονή, ευλογημένη και καρποφόρα λειτουργία στην Ιορδανία. Μάλιστα τόνισε τη σημασία των καλών σχέσεων της Ελλάδας ως Ορθόδοξης χώρας με την Ορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία. Από τη μεριά της, η Πρέσβης ευχαρίστησε τον...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2024 - 17:02

Ο Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως υποδέχθηκε την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ιορδανία

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως υποδέχθηκε την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ιορδανία

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρος  υποδέχθηκε χθες την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ιορδανία Ειρήνη Ρήγα, ΠΥΒ΄.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Πρέσβη καλή διαμονή, ευλογημένη και καρποφόρα λειτουργία στην Ιορδανία. Μάλιστα τόνισε τη σημασία των καλών σχέσεων της Ελλάδας ως Ορθόδοξης χώρας με την Ορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία.

Από τη μεριά της, η Πρέσβης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη θερμή υποδοχή και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για πλήρη συνεργασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων