02/01/2021 03/01/2021 Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο, 2η μέρα του νέου έτους (20η Δεκεμβρίου 2020 /2αν Ιανουαρίου 2021), ο Δήμαρχος της Πόλης Σαχνίν του Βορείου Ισραήλ και Επίτροποι της Ελληνορθόδοξης Αραβόφωνης Κοινότητος της πόλης αυτής, με σκοπό, βεβαίως, την καλλιέργεια και επισφράγιση πνεύματος συνδιαλλαγής και συνεργασίας μεταξύ όλων των δημοτών της πόλεως αυτής με το Πατριαρχείο. Την αποστολή αυτή...
02 Ιανουαρίου, 2021 - 22:06
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 17:38

Στον Μακ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Δήμαρχος Σαχνίν

Διαδώστε:
Στον Μακ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων ο Δήμαρχος Σαχνίν

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο, 2η μέρα του νέου έτους (20η Δεκεμβρίου 2020 /2αν Ιανουαρίου 2021), ο Δήμαρχος της Πόλης Σαχνίν του Βορείου Ισραήλ και Επίτροποι της Ελληνορθόδοξης Αραβόφωνης Κοινότητος της πόλης αυτής, με σκοπό, βεβαίως, την καλλιέργεια και επισφράγιση πνεύματος συνδιαλλαγής και συνεργασίας μεταξύ όλων των δημοτών της πόλεως αυτής με το Πατριαρχείο.

Την αποστολή αυτή δέχθηκε με θέρμη η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μετά του Γέροντος Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου και επαίνεσε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Safwat Abo-Raya διά την ενωτική δραστηριότητά του, καθώς και τους Επιτρόπους για τη συνεργασία με το Πατριαρχείο και την Δημαρχία.

Μετά την επίσκεψη, η Αποστολή επισκέφθηκε για προσκύνηση τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων